Geschiedenis|Muziekkorps|Uniformering|Koningen en Keizer|De schuttersweide|Contact| Fotoalbum
  Romy Litjens tweede bij de Limburgse Kampioenschap  
    Romy Litjens van de schutterij ?t Zandakker Gilde Sint Jan Venray is op zondag 19 maart 2017 tweede geworden bij de Limburgse....  
Meer>>
  Wervelende prestatie voor solisten Schutterij ’t Z  
    Zondag 29 januari 2017 werd het solistenconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen van de disctricten Venray-Venlo en ....  
Meer>>
  Guus Stiphout onderscheiden binnen de Orde van de  
    Binnen het schutters- en gildewezen in Limburg is de Edele Eed-Broederschap van de Soevereine Orde van....  
Meer>>
 
Evenementen kalender
Evenement Datum
Wintercompetitie 2016-2017 05 okt -05 apr
 

Verenigingsnieuws Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray

 

Zondag 22 januari 2017 wordt een memorabele dag in onze historie. In navolging van Martien Lenssen (+), Joep Krijnen en Bernie van Lierop zal Guus Stiphout worden opgenomen binnen de Soevereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus. De investituur zal om 16.00 uur aanvangen in de Heilige Kerk van Schimmert. In de avonduren zullen wij met de gehele schutterij een aubade brengen aan onze nieuw gedecoreerde en dit zal gebeuren volledig in het schuttersuniform. Hiervoor zullen wij om 20.00 uur bij elkaar komen in de zijstraat van de Merseloseweg (Direct achter het woonhuis van Guus rechts), waarna wij deze aubade zullen brengen.

 

Zaterdag 28 januari 2017 zal er in het gemeenschapshuis Don Bosco in Heel een algemene ledenvergadering plaatsvinden van de Vereniging van OLS-buksmeesters, waarbij de aanwezigheid van de buksmeesters zeer op prijs wordt gesteld. De aanvang is om 14.00 uur.

 

Zondag 29 januari 2017 zullen een aantal jeugdleden gaan deelnemen aan het solistenconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in de Leukerschans, Kaaskampweg 7 te Leuken (Weert). De organisatie is in handen van het tamboer- en fluiterkorps Sint Job Leuken. Wij beginnen om 17.40 uur ni de volgorde Romy Litjens, Ilse Krijnen, Tieme Lamers, Teun Bom en Rutgher Spanjaard en natuurlijk zijn alle leden van harte welkom om haar eigen leden te ondersteunen tijdens dit concours.

 

 

-  Ledenarchief

- Wedstrijduitslagen

- Vrienden van de Schutterij en reclameborden 

- Links naar interessante sites

- Krantenknipsels

 

Zie ook:
  - Geschiedenis
  - Muziekkorps
  - Uniformering
  - Koningen en Keizer
  - De schuttersweide
  - Contact