Geschiedenis|Muziekkorps|Uniformering|Koningen en Keizer|De schuttersweide|Contact| Fotoalbum
  Het schutterspad wint de Kern met Pit editie 2015  
    Zaterdag 23 januari 2016 was de plek voor de bekendmaking van de projecten, die vanuit de Kern met Pit editie 2015 zoude....  
Meer>>
  Joep Krijnen Europees onderscheiden  
    De erevoorzitter en keizer van de Schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan uit Venray heeft afgelopen zaterdag tijdens de ....  
Meer>>
  Stephanie Henssen algemeen bondskampioen Schutters  
    Stephanie Henssen van de schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan uit Venray is op zondag 06 septem....  
Meer>>
 
Evenementen kalender
Evenement Datum
Wintercompetitie 27 jan -06 apr
Jaarvergadering Schutterij 28 februari
Jaarvergadering OLS-Federatie 05 maart
 

Verenigingsnieuws Schutterij ’t Zandakker Gilde

Sint Jan Venray

 

 

Elke woensdagavond wordt er geschoten om de wintercompetitie in het Trumke. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom om te schieten, te darten of gewoon een gezellig samenzijn.

 

Een dringende oproep aan u allen om het schuttersuniform te controleren of deze nog volledig voor jullie geschikt is. Mochten er gebreken zijn, laat dit dan op korte termijn weten aan de uniformencommissie via Huub Stevens.

 

Zaterdag 23 januari 2016 zullen wij met een tweetal zaken bezig zijn, dit betreft de bekendmaking van de Stichting Kern met Pit-editie. De jeugdleden, die geïnteresseerd zijn om mee te gaan naar deze bekendmaking, kunnen contact zoeken met Huub Stevens.

 

In de middag zal er een ledenvergadering plaatsvinden van de Vereniging van OLS-buksmeesters om 14.00 uur in het Baexheimerhof te Baexem. Er dient minimaal één gecertificeerde buksmeester en één bestuurslid van de schutterij aanwezig te zijn tijdens deze vergadering.

 

Zondag 24 januari 2016 willen wij met onze leden het verloop van de organisatie van Winterpret Venray met elkaar bespreken. Deze vergadering begint om 10.30 uur en duurt maximaal één uur, de locatie is het Schutskempke. In de middag zal de Investituur van de Rode Leeuw plaatsvinden in Spaubeek. Diegene die geïnteresseerd zijn, de Eucharistieviering begint om 16.00 uur in de Heilige Laurentiuskerk te Spaubeek.

 

Zaterdag 30 januari 2016 zullen wij beginnen met de bouw van onze carnavalswagen. Diegene die deze dag een handje wil toesteken, zijn van harte welkom om contact te zoeken met Huub Stevens, want vele handen maken licht werk.

 

Zondag 21 februari 2016 zal onze jaarvergadering worden gehouden om 10.30 uur in het Schutskempke. De jaarverslagen zullen u binnenkort worden uitgereikt. In vergelijk met andere jaren zal dit jaar de jaarvergadering geüniformeerd worden bijgewoond, dus gelieve deze dag uw basisuniform aan te trekken.

 

Oud papier-actie

 

16-01-2016        :           Peter Henssen en Patrick Bom

30-01-2016        :           Pascal de Klein en Dennie Plum

13-02-2016        :           Joep Krijnen en buurman

27-02-2016        :           Geert Hendriks en Wim Pijnenburg (Robin Hendriks)

 

 

-  Ledenarchief

- Wedstrijduitslagen

- Vrienden van de Schutterij en reclameborden 

- Links naar interessante sites

- Krantenknipsels

 

Zie ook:
  - Geschiedenis
  - Muziekkorps
  - Uniformering
  - Koningen en Keizer
  - De schuttersweide
  - Contact